U bevindt zich hier Home Kerstreizen

Kerstreizen 2021

De feestdagen zijn de gezelligste dagen van het jaar. Wilt u met de kerst helemaal in de watten gelegd worden? Dan bent u bij Oad aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan kerst- en nieuwjaarsreizen aan door heel Europa. En alles is tot in de puntjes geregeld: lekker eten, comfortabele bussen, uitstekende hotels en goed gezelschap. Wij vinden het belangrijk dat u onbezorgd kunt genieten van uw kerstreis en met de mooiste herinneringen naar huis gaat.

€ 50,- Vroegboekactie - Wegens succes verlengd!
Boek nu en ontvang nu € 50,- korting per boeking! De korting is geldig op alle kerst- en nieuwjaarsreizen en kerstcruises 2021. De boeking dient gemaakt te zijn van 14 augustus t/m 18 oktober en min. reissom € 399,-. Gebruik tijdens het boeken de actiecode: OAD50KERST en de korting wordt direct verwerkt. Meer informatie omtrent de voorwaarden, zie voorwaarden.

Kleinere groepen
Op een aantal geselecteerde reizen hanteren we een maximum van 34 personen. Op deze manier reist u comfortabel in een kleine groep. Er is meer ruimte voor persoonlijke aandacht, u heeft meer ruimte in de bus en u kunt meer afstand bewaren.